Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2005, heeft LinkAV gewijd om mobiele draadloze video/gegevenstransmissiesystemen met inbegrip van COFDM, IP NETWERK en reeks 4g-LTE, met een groep professionele ingenieurs te ontwerpen en te vervaardigen om de op maat gemaakte dienst (OEM) te verlenen. LinkAV dient overzee een diverse, hoge veeleisende klantenbasis van politie/militair aan gewone burgers, van UAV aan UGV/Robots, van olieveld aan bos, van aan vasteland China.

LinkAV is een belangrijke fabrikant van China (OEM) van innovatieve draadloze communicaties en informatiesystemen. Onze geavanceerde gegevens - de verbindingssystemen zijn ideaal voor kritieke mededelingen in tactische onbemande systemen zoals onbemande grondvoertuigen (UGVs), onbemande luchtvoertuigen (Hommels, UAVs) en onbemande oppervlaktevoertuigen (USVs), en met portabiliteit en betrouwbaarheid belangrijkste in mening ontworpen.

Als leider in microgolftransmissie in real time, is LinkAV het lid van Shenzhen-Softwareindustrievereniging, de Uitvoerende directeur van Shenzhen-Veiligheid & Beschermingsindustrievereniging. De reputatie van het bedrijf voor zowel industrie-leidende producten als eerste klantenservice heeft LinkAV als één van de marktleiders en de eerste kandidaat gevestigd. Wij zijn trots om als de draadloze transmissiedeskundigen worden erkend, die hoogte in real time verstrekken - van kwaliteitsvideo en gegevens oplossingen.

De LinkAVoplossingen verstrekken klantenflexibiliteit zonder de vereiste betrouwbaarheid te compromitteren voor professionele uitzendingstoepassingen of voor opdracht de kritieke systemen, klanten toelaten om hun digitale inhoud snel te leveren en gemakkelijk overal is het nodig – hetzij op een soundstage, een centrum van de netwerkverrichting, of aan eerste antwoordapparaten op het gebied bij een crisisplaats.

Ons Bedrijfsprincipe

Eerst op integriteit-gebaseerd, klant!

 

Ons Kernvoordeel

De op maat gemaakte dienst. (OEM/ODM)

 

Onze Opdracht

Maak betrouwbaar mobiel draadloos transmissiemateriaal om de ramp van het mensengezicht en onverwachte gebeurtenissen calmly te helpen.

 

Onze Visie

Om één van de leveranciers van het de transmissiemateriaal van de wereld te worden hoogste DRIE mobiele draadloze.

 

Onze Kernwaarden

n die het maken gebeuren

n die Hoge Normen hebben

Geschiedenis

Bedrijfmijlpaal:
 

Augustus, 2005, opgericht in Shenzhen, China.

Dec, 2010, gerangschikt als Shenzhen-Beschavingsonderneming, kreeg ISO-9000:2001certificatie.

Juli, 2012, uitgebreid 3 filialen in Peking, Shanghai en Hainan-stad.

Dec, 2014, kreeg Ce-certificatie, jaarlijkse verkoop bereikte RMB 21 miljoen.

Augustus, 2015, kreeg het octrooiontwerp van de draadloze zender en ISO-9001:2008certificatie.

Nov., 2016, toegekend als „High-tech Onderneming van Shenzhen“, jaarlijkse verkoop bereikte RMB 30 miljoen.

Dec, 2017, opgezet Universitair het Onderzoekinstituut van Shenzhen Tsinghua van Tactische Robot Intelligente Mededeling, en toegekend als wetenschap en technologievoltooiing voor „Ondergrondse de communicatietechnologieonderzoek van de de bouwnoodsituatie en materiaalontwikkeling“ door Ministerie van Openbare Veiligheid.

Breng, 2018 in de war, kreeg GJB9001-2009-Wapens en Materiaal de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem.

Jaar 2019, ontwikkelen wij ons…

 

Tijdens deze jaren van ontwikkeling, heeft LinkAV nooit om aan perfectie met de kwaliteit van producten en de diensten opgehouden te streven. In 2014, met een grote enformcement van investering, besloten wij met meer dan 8 miljoen jaarlijkse verkoop. De producten werden verkocht in zowel binnenlandse markt als markt overzee. 

 

In 2015, begonnen wij ons eigen merk van de dienst, LinkAV aan te bieden, was ons eigen merk geboren met een grote voorlichting om de transmissieapparaten met hoge eind VRIJE software aan te bieden. Dan, Zhongchuang-is Technologie meer een lokaal bedrijf, maar geen internationaal merk dat door zijn kwaliteit en diensten werd bewezen.

 

LinkAV met zijn volledige hartstocht zoals altijd, ernaar zal streven om klanten de HOOGSTE kwaliteitsproducten met de VIJFSTERRENdienst aan te bieden.

 

Nu biedt onze markt overzee u de kwaliteitsdienst met NUL communicatie hindernissen in het Engels en het Spaans aan. Na wat tijd van ontwikkeling, hebben wij onze super mini gepatenteerde UAV van COFDM draadloze videozender van rond 100g gebeëindigd. Zijn het ervaren en zijn dynamisch zijn beide vleugels om als een adelaar te vliegen. 

 

LinkAV - verbind wirelessly uw AV!

Dienst

Waarom LinkAV?

 

Rendabel, Innovatie, In time levering, Één Jaargarantie!

 

Bedrijfswerkingsgebied: Het Netwerk van MANET IP, COFDM, 4g-LTE draadloze verbindingsvereisten.
   

Productentoepassing: Overheids videotoezicht, Militair bevel, UAV, Mijnbouw, Forest Fire Prevention, Oliemorserij Controle, Videotoezicht, Veiligheidssysteem en Draadloze het Bevelen Terminals, Draadloze Bescherming voor Burgerlijke Preventie,

 

 

LinkAV wordt ontwikkeld gebaseerd op protocollen zoals Onvif en RTSP, die LinkAV om over verschillende merken zoals Dahua, Hikvision voor een betere integratie met vezel en Internet-verbindingen toelaat te steunen.

 

 

Wij hebben klanten zoals ZTE, de Openbare Veiligheidsdienst van Jiangsu, Binnen Mongoolse Brandbestrijdingsgroep, Hunan Forest Fire Prevention Office, SMT (de V.S.) en Tactische Elektronika (de V.S.) evenals rf-Revisie gediend (Zuid-Korea).

 

 

Ons Team

LinkAV Technology Co., Ltd

 

LinkAV Technology Co., Ltd

 

LinkAV Technology Co., Ltd

 

LinkAV Technology Co., Ltd

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Gordon Gong
Tel. : 0086 15817349508
Fax : 86-755-83735058
Resterend aantal tekens(20/3000)